Desemnarea câștigătorului contractului pentru construirea secțiunii de autostradă Târgu Mureș – Miercurea Nirajului

STRUCTURĂ RUTIERĂ. Se preconizează că desemnarea câștigătorului contractului pentru construirea secțiunii de autostradă Târgu Mureș – Miercurea Nirajului, o parte vitală a proiectului Autostrăzii Unirii, va avea loc în prima jumătate a lunii septembrie, potrivit declarațiilor directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

În prezent, ofertele depuse pentru atribuirea acestui contract se află în proces de evaluare, după cum a comunicat astăzi șeful CNAIR prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

Cristian Pistol a condus astăzi o ședință de lucru în cadrul căreia s-a abordat subiectul finalizării și predării către CNAIR a Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, secțiunea Miercurea Nirajului – Leghin.

Această porțiune a autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț, care este parte componentă a proiectului A8, a fost împărțită în trei secțiuni distincte. În total, Autostrada Unirii A8 va avea o lungime impresionantă de peste 304 de kilometri, extinzându-se de la Târgu Mureș până la Ungheni. Această autostradă va oferi o legătură vitală cu Republica Moldova, facilitată prin intermediul noului pod de la Ungheni, peste râul Prut. Procesul de licitație pentru proiectarea și execuția acestui pod crucial este deja în desfășurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare