Destinația Anului 2024 – Mini Transylvania Park – ultima zi în care se mai poate vota

CONCURS. Astăzi, 08 Mai, este ultima zi în care se mai poate vota pentru Destinația Anului 2024. Intră pe site și alege din cele peste 120 de destinații finaliste.
Lupta pentru primele locuri este în continuare una foarte strânsă și încă mai pot apărea schimbări.

Parcul tematic Mini Transylvania este o bijuterie ascunsă în inima județului Harghita, la doar aproximativ 4 km de Odorheiu Secuiesc. Cu machete impresionante ale unor clădiri și localități istorice din Transilvania, acesta este un loc de poveste care te invită să explorezi bogata moștenire culturală a regiunii.

Singurul parc tematic multicultural de acest gen, Mini Transylvania te surprinde cu reprezentări minuțioase ale unor monumente de referință, precum Castelul Bran, Castelul Peleș, Mănăstirea Brâncoveanu, Castelul Corvinilor și multe altele. Fiecare machetă este o mică bijuterie în sine, capturând esența și frumusețea arhitecturală a edificiilor originale.

Atât copiii, cât și adulții se pot bucura de o experiență fascinantă în acest parc tematic. O călătorie de doar 5 minute cu Mini Mocănița te poartă printr-un peisaj pitoresc, oferindu-ți o perspectivă unică asupra machetelor. În plus, terenul de joacă amenajat și terasa permit părinților să se relaxeze în timp ce copiii se distrează în voie.

Mini Transylvania este mai mult decât un simplu parc tematic – este o oază de cultură și divertisment, care te invită să descoperi farmecul și bogăția istoriei Transilvaniei într-un mod captivant și interactiv. Aici, istoria prinde viață într-un mod inedit, iar fiecare vizită devine o aventură plină de surprize și descoperiri fascinante.

Foto credit: Dragos Asaftei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare