DESTINAȚIE – Cursa WizzAir Târgu Mureș – Budapesta, de pe Aeroportul Transilvania, va avea loc în fiecare zi

3
1354

OFICIAL. Compania aviatică WizzAir a anunțat, prin Paulina Gosk (Corporate Communications Manager WizzAir), prelungirea programului cursei Târgu Mureș – Budapesta, de la o ritmicitate de două ori pe săptămână (cum era până acum – miercuri și duminică), la o cursă zilnică. Noul program intră în vigoare din 27 octombrie 2019.

 

Până acum, cursele spre Budapesta decolau de pe Aeroportul Transilvania miercuri sau duminică, la ora 9.05, și aterizau în Budapesta după un zbor de o oră și 5 minute. Prețul unui bilet Târgu Mureș – Budapesta este (acum) de 199 de lei (sau 151 de lei cu Wizz Discount Club).

 

Noul program al curselor Târgu Mureș – Budapesta este decolarea 16.45 (ora României). Cursa Budapesta – Târgu Mureș aterizează pe Aeroportul Transilvania la ora 16.00 (ora României), a anunțat Paulina Gosk.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Nuremberg -Tg Mureș de ce nu se introduce un zbor pe săptămână cu Wizair? ?? Sant foarte mulți romani din zona mures în Nuremberg.
    Bine ca din Budapesta la Tg Mureș se poate ……politica e mare
    Mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ