Detalii emoționante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

SPORT. Pe 29 decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher avea să se schimbe definitiv. Multiplul campion de Formula 1 a suferit un accident la schi, iar de la acel moment veștile despre starea de sănătate a pilotul german sunt extrem de puține.

Cu milioane de fani în toată lumea, Schumacher (54 de ani) a devenit un subiect tabu după teribilul accident (traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală) pe care l-a suferit în stațiunea franceză Meribel.

De la acel moment, susținătorii lui Schumi și fanii Formulei 1 nu au aflat niciodată concret care este starea de sănătatea a celui care are a cucerit șapte titluri mondiale în Marele Circ.

Fost deținător de echipă în Formula 1 și personaj important în istoria recentă a competiției auto, Eddie Jordan (74 de ani) a venit cu vești despre starea de sănătate a lui Schumi.

Citat de express.co.uk, Eddie nu vine cu informațiile pozitive pe care fanii le-ar fi așteptat despre idolul lor.

Irlandezul „aruncă” un citat care arată că evoluția stării de sănătate a lui Schumacher nu a cunoscut, din păcate, aspecte îmbucurătoare.

„Schumacher este acolo, dar nu este acolo”, spune enigmatic Jordan, cuvintele sale fiind ca un adevărat „pumnal” în inima fanilor împătimiți ai fostului pilot german.

Eforturile de sute de milioane de euro ale familiei par să fi fost în zadar, la aproape zece ani de la accidentul de schi suferit de Michael.

Eddie Jordan nu are voie să-l viziteze pe fostul său pilot (i-a fost interzis acest lucru) după ce a avut o întrevedere anul trecut cu Corinna, soția multiplului campion din Formula 1.

Cu toate acestea, Jordan spune că vorbește frecvent cu Mick, fiul lui Michael.

Eddie precizează că lui Mick îi este îngrozitor de greu să știe că tatăl său nu este capabil să facă parte din familie, cu toate că este „acolo”.

Sursa Hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare