Dezmințirea informațiilor din presă: Casa Mureșeană redeschisă rapid după suspendarea de câteva ore!

CLARIFICARE. Recent, în presă au circulat informații referitoare la închiderea temporară a restaurantului Casa Mureșeană din Târgu-Mureș pentru o perioadă de 6 luni. Cu toate acestea, Constantin Negrea – patronul restaurantului vine în fața publicului pentru a clarifica situația și a dezminți aceste informații.

Conform declarației patronului, situația s-a referit la o restricție temporară asupra bucătăriei restaurantului, nu asupra întregului local. Această restricție a fost pusă în aplicare ca urmare a unor mici deficiențe tehnice, însă acestea au fost remediate într-un timp foarte scurt.

Patronul a subliniat faptul că această restricție s-a ridicat în câteva ore de către inspectorii OPC Târgu Mureș, după ce s-au rezolvat problemele tehnice identificate. Este important de menționat că aceste deficiențe nu au fost legate de calitatea produselor, termenele de valabilitate sau prospetimea acestora. Aprovizionarea zilnică și prepararea produselor sunt de o calitate înaltă, conform standardelor obișnuite ale restaurantului.

Patronul adaugă că așteaptă cu încredere clienții să revină la restaurant, menționând că vor continua să ofere produse de calitate superioară, așa cum au făcut-o întotdeauna. Dezvoltarea și menținerea unei relații solide cu consumatorii rămân o prioritate pentru Casa Mureșeană.

Astfel, Casa Mureșeană și-a reluat activitatea normală și continuă să ofere experiențe gastronomice de excepție, asigurându-și clienții că serviciile și produsele lor rămân la cele mai înalte standarde.

“Procesul verbal de ridicarea interdicției de exploatare a bucătariei, după câteva ore, timp în care s-au rezolvat micile deficiențe tehnice…….fiindcă doar bucătăria a fost restricționată, nu restaurantul!
Menționez că restricția de exploatare a bucătăriei, s-a ridicat după cateva ore de către inspectorii OPC Tg. Mures, timp în care s-au rezolvat micile deficiențe tehnice. Nu a fost vorba despre calitatea produselor, termenelor de valabilitate și prospetimea lor. Aprovizionarea zilnică și prepararea produselor sunt de calitate ridicată, așa cum i-am obișnuit pe consumatorii locației noastre, Garantat!..și le mulțumim pt. prezența lor generoasă. O zi buna!”
, a decalarat patronul restaurantului, Constantin Negrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare