Digitalizare integrală în instituțiile publice din Municipiul Târgu Mureș

PROIECT. Marți, 10 octombrie, Administrația Locală din Târgu Mureș a organizat o conferință de presă pentru a marca finalizarea cu succes a Proiectului „Planificarea strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul municipiului Târgu Mureș”. Evenimentul a fost susținut de viceprimarul municipiului, Alexandru György, Șeful Serviciului Proiecte cu Finanțare Internațională, Dana Ijac, director executiv al Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, Andreia Moraru, și Emanuel Oprescu, manager de proiect din cadrul companiei Boost IT.

Scopul principal al proiectului a fost de a introduce măsuri de simplificare și digitalizare în instituțiile publice din Târgu Mureș, cu accent pe facilitarea serviciilor oferite cetățenilor. Obiectivul general al proiectului a fost de a consolida capacitatea administrativă a municipiului Târgu Mureș prin dezvoltarea capacității de planificare strategică și simplificarea procedurilor administrative.

Principalele puncte discutate în cadrul conferinței au inclus:

1. Planificarea strategică: Proiectul a abordat o planificare strategică mai eficientă pentru municipiul Târgu Mureș, cu accent pe dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Acest lucru implică identificarea obiectivelor prioritare și a modurilor de atingere a acestora.

2. Simplificarea procedurilor administrative: Un alt aspect important al proiectului a fost simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni. Prin intermediul digitalizării și eficientizării proceselor, se urmărește reducerea birocrației și accelerarea serviciilor oferite.

3. Gestionarea electronică a documentelor: Introducerea metodelor electronice de gestionare și management a documentelor administrative reprezintă un alt pilon al proiectului. Acest lucru va duce la o mai bună organizare și accesibilitate a documentelor, contribuind la îmbunătățirea calității actului administrativ.

Proiectul are ca scop final creșterea calității serviciilor publice pentru cetățenii din Târgu Mureș, într-un mod sustenabil și orientat spre viitor. Această inițiativă reprezintă un pas important în direcția modernizării administrației publice și a facilitării accesului la servicii pentru toți locuitorii municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare