DIVERTISMENT – Uzina Foto, o poveste de vacanță în fiecare sâmbătă, cu trupa ARTYA

0
31

AVENTURĂ. Cine nu a aflat încă de Uzina Foto, nu știe ce pierde.
Fosta Uzină Foto din cartierul Unirii a fost transformată în ultimii ani într-un spațiu dedicat evenimentelor și activităților culturale, relaxării și divertismentului, cu o terasa in aer liber, bar, hamace, spații de joacă și jocuri de societate pentru toți mureșenii și nu numai!
 
Copii vor avea o surpriză plăcută și în fiecare sâmbătă se desfășoară o poveste de vacanța la Uzina Foto, cu trupa ARTYA începând cu orele 11:00. Astfel fiecare sâmbătă va avea o temă specifică ce va conține sosirea și întâmpinarea copiilor, activități motrice și jocuri sportive, activități creative și hand -made, storytelling și jocuri de improvizație, activități cu jocuri de echipă și un spectacol.
 


 
Evenimentul este dedicat copiilor cu vârste între 3 și 10 ani! Taxa de participare este de 25 de lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon: 0732112505.
Vă așteptăm cu mare drag, într-o nouă aventură alături de trupa ARTYA!
 
Cătălina LumperdeanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ