Documente necesare pentru înscrierea la Evaluarea Națională

EVALUARE. Peste 100.000 de elevi sunt așteptați să-și încerce norocul, în această vară, la Evaluarea Națională 2024, iar înscrierile pentru marele examen ar urma să înceapă de marți, 11 iunie 2024.

În contextul în care peste 177.000 de elevi s-au înscris în clasa a VIII-a la începutul anului școlar 2023-2024, este de așteptat ca nu toți acești elevi să ajungă să susțină, în această vară, examenul Evaluarea Națională 2024.

Pentru cei care sunt pregătiți să încerce marea cu degetul, este important să vedem care sunt pașii de urmat la înscrierea la Evaluarea Națională 2024.

În principiu, acțiunea de înscriere a elevilor la Evaluarea Națională 2024 nu necesită depunerea de acte suplimentare, deoarece elevii care termină clasa a VIII-a vor fi înscriși în mod automat de către reprezentanții unităților de învățământ.

Ulterior, în luna iulie, în funcție de rezultatele obținute la Evaluarea Națională 2024, aceștia vor completa fișa de înscriere la liceu, unde vor alege opțiunile de licee la care doresc să se înscrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare