Dora Optics által létrehozott új szemészeti magánkórház avatása Marosvásárhelyen / Inaugurarea noului spital privat de oftalmologie de către Dora Optics în Târgu Mureș

KORHÁZ. A Marosvásárhelyen található 2008-ban alapított Dora Optics cégcsoport új, többszintes magánkórházát nyitotta meg, amelyet a nemzetközi szabványoknak megfelelően terveztek és alakítottak ki. Az elegáns és kényelmes létesítmény kiváló felszereltséggel rendelkezik, hogy a páciensek optimális ellátásban részesüljenek.

A Cukorgyár utcában található 18-as számú épület homlokzatán már hosszú ideje szerepel a Dora Optics neve, ám az új magánkórház hivatalos avatóünnepségét csak március 9-én tartották meg, számos meghívott jelenlétében. Az eseményen részt vett egy nagyszámú vendégekből álló csoport, akik érdeklődéssel tekintettek körül az új létesítményben.

Az új szemészeti magánkórház célja, hogy korszerű és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson a betegeknek. A modern berendezések és a szakképzett orvosi személyzet segítségével a kórház lehetővé teszi a betegek számára a legjobb kezelési lehetőségek elérését.

A Dora Optics által létrehozott új magánkórház megnyitása jelentős lépés a szemészet területén, és lehetőséget teremt a helyi lakosság számára a magas színvonalú egészségügyi ellátás igénybevételére.


SPITAL. Înființat în 2008, grupul de firme Dora Optics din Târgu Mureș a deschis un nou spital privat cu mai multe etaje, proiectat și construit la standarde internaționale. Unitatea elegantă și confortabilă este bine echipată pentru a oferi pacienților o îngrijire optimă.

Numele Dora Optics se află de mult timp pe fațada clădirii de la numărul 18, de pe strada Fabricii de Zahăr, însă inaugurarea oficială a noului spital privat a avut loc abia pe 9 martie, în prezența a numeroși invitați. La eveniment a participat un grup numeros de invitați, care au privit cu interes noua unitate.

Noul spital privat de oftalmologie își propune să ofere pacienților servicii moderne și de înaltă calitate. Echipamentele moderne și personalul medical calificat vor permite spitalului să le ofere pacienților cele mai bune opțiuni de tratament.

Deschiderea noului spital privat de către Dora Optics reprezintă un pas înainte semnificativ în domeniul oftalmologiei și va oferi populației locale posibilitatea de a beneficia de asistență medicală de înaltă calitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare