Dorottya-Barbara Török a intrat cu prima medie (9.89) la Facultatea de Farmacie (lb.maghiară)

UMFST. Dorottya-Barbara Török a intrat cu prima medie (9.89) la Facultatea de Farmacie, programul de studii Farmacie în limba maghiară. În rândurile de mai jos, Dorottya-Barbara ne împărtășește de ce a ales să studieze Farmacia la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.
„Cu mult timp în urmă, am decis că după absolvirea liceului voi continua studiile la Facultatea de Farmacie. Astfel, în ultimul an de liceu m-am pregătit intens pentru admitere și mi-am îmbunătățit cunoștințele la chimie.
Îmi doresc să ajut oamenii să-și păstreze sănătatea și să-și trateze bolile, iar UMFST G.E. Palade Tg. Mureṣ îmi va oferi cu siguranță cunoștințele și aptitudinile necesare. Sunt încrezătoare că această universitate va pune bazele viitorului meu și mă va ajuta să am succes în viață. Desigur, acest lucru necesită multă voință și ambiție din partea mea. Știu că nu va fi ușor, dar voi face față dificultăților și chiar și după eșecuri voi lupta pentru obiectivele mele cu și mai multă forță.
Aș vrea să le transmit viitorilor studenți la Facultatea de Farmacie să aibă răbdare, perseverența este cheia tuturor succeselor. Să nu renunțe niciodată, chiar dacă se simt obosiți, să ia o pauză și apoi să continue cu forțe proaspete.”

Admitere septembrie 2023
21 locuri la buget – Farmacie (limba română)
12 locuri la buget – Farmacie (limba maghiară)
20 locuri cu taxă
Înscrieri online: 1 – 6 septembrie 2023
Proba scrisă: 8 septembrie 2023
Metodologia de admitere este identică cu cea din sesiunea iulie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare