DOSAR PENAL – În Mureș, percheziții la patronii de „păcănele”: dosar de evaziune fiscală și spălarea banilor

PERCHEZIȚII. Aproape 67.000 de lei, 78 de aparate de tip slot-machine şi 169 de chei pentru acestea, un pistol cu gaze, telefoane mobile, sigilii, mărci de verificare metrologică, plăci de bază, contoare in/out, calculatoare, medii de stocare şi înscrisuri au fost ridicate de poliţişti în urma a 60 de percheziţii domiciliare efectuate în județele Harghita, Mureș, Alba, Bihor, Braşov, Caraş Severin, Cluj, Covasna, Hunedoara, Timiş şi Vâlcea, precum și în Capitală, la persoane suspectate de infracţiuni economice în domeniul jocurilor de noroc.

 

Dosarul de evaziune fiscală şi spălarea banilor este instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Harghita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

 

Conform anchetatorilor, în perioada 2011-2018, persoanele posibil implicate în activitatea infracţională ar fi rulat aproximativ 22.000.000 de lei, prin conturile unor persoane fizice şi juridice, existând suspiciunea de omisiune a evidenţierii în actele contabile a unor venituri provenite din exploatarea aparatelor de jocuri de noroc de tip slot-machine şi neplata impozitului pe profit datorat bugetului de stat.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare