DOSAR PENAL – În Mureș, percheziții la patronii de „păcănele”: dosar de evaziune fiscală și spălarea banilor

0
267

PERCHEZIȚII. Aproape 67.000 de lei, 78 de aparate de tip slot-machine şi 169 de chei pentru acestea, un pistol cu gaze, telefoane mobile, sigilii, mărci de verificare metrologică, plăci de bază, contoare in/out, calculatoare, medii de stocare şi înscrisuri au fost ridicate de poliţişti în urma a 60 de percheziţii domiciliare efectuate în județele Harghita, Mureș, Alba, Bihor, Braşov, Caraş Severin, Cluj, Covasna, Hunedoara, Timiş şi Vâlcea, precum și în Capitală, la persoane suspectate de infracţiuni economice în domeniul jocurilor de noroc.

 

Dosarul de evaziune fiscală şi spălarea banilor este instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Harghita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

 

Conform anchetatorilor, în perioada 2011-2018, persoanele posibil implicate în activitatea infracţională ar fi rulat aproximativ 22.000.000 de lei, prin conturile unor persoane fizice şi juridice, existând suspiciunea de omisiune a evidenţierii în actele contabile a unor venituri provenite din exploatarea aparatelor de jocuri de noroc de tip slot-machine şi neplata impozitului pe profit datorat bugetului de stat.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ