DOTARE AUTO – Poliția județului Mureș a primit 15 autoturisme noi

0
707

POLIȚIA MUREȘ. Ministerul Afacerilor Interne a repartizat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş 15 autoturisme. Conform IPJ Mureș, noile autoturisme vor fi repartizate atât structurilor de ordine publică din mediul urban, cât şi structurilor de ordine publică din mediul rural.

 

De asemenea, două autoturisme se vor distribui către Serviciul Rutier, iar o autospecială va fi alocată Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Mureş. Ministerul Afacerilor Interne a achiziționat autoturisme în baza unui program care prevede înnoirea parcului auto a Poliției Române.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ