Dr. Cristian Boeriu revine la conducerea Unității de Primiri Urgențe (UPU-SMURD) din Târgu-Mureș

SĂNĂTATE. După 5 ani de absență, doctorul Cristian Boeriu – Medicul care a pus bazele SMURD, alături de Raed Arafat, revine la conducerea Unității de Primiri Urgențe (UPU-SMURD) din Târgu-Mureș .

Dr. Boeriu are planuri mari și noile proiecte pentru spital includ o renovare completă a clădirilor și dotări performante cu aparatură de utilmă generație.
Computerul tomograf din cadrul unității are vechimea de 10 ani și conform uzanței, la finalul anului 2022 ar fi trebuit casat, dar din lipsa de finanțare de la Ministerul Sănătății, proiectul de schimbare al acestuia nu s-a finalizat.

Dr. Boeriu a specificat despre computerul tomograf că reprezintă cel mai critic punct din unitate și trebuie schimbat în cel mai scurt timp posibil.

În ultimii ani, la conducerea UPU- SMURD s-a aflat Dr. Maria Salanța, care acum încearcă să se liniștească după valurile de activitate de 24 de ore continue, și precizează că va rămâne totuși printre colegii ei în grupul unității de urgență, oferindu-i mari satisfacții.

Dr. Boeriu
activează în structurile de urgență încă din 1992 când, student medicinist la Tg.-Mureș, s-a decis să fie voluntar pe prima ambulanță alături de Raed Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare