Dr. Magyary Előd a fost ales președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Mureș

Ieri, 19 noiembrie, au avut loc alegerile pentru Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi Mureș pentru perioada 2023-2027 la sediul organizației din Târgu Mureș, situat pe strada Libertății nr. 81.

Noul Birou Executiv este format din următoarele persoane, conform informațiilor obținute de cotidianul Zi de Zi: președinte – dr. Magyary Előd, vicepreședinte – dr. Saviana Dorela Gabor, vicepreședinte – dr. Blanka Timea Petcu, secretar – dr. Mülfay Katalin, și trezorier – dr. Doralint Daniel Totu.

Dr. Magyary Előd, noul președinte, are 53 de ani și a devenit medic stomatolog în 2009. De-a lungul a 14 ani de carieră, a practicat la societatea Dentalcentrum SRL din Târgu Mureș, unde deține și calitatea de asociat unic.

Educația sa include absolvirea Colegiului de Tehnică Dentară ”Victor Babeș” din București în perioada 1990-1993, obținând calificarea de tehnician dentar. Ulterior, a urmat Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș în perioada 2003-2009, unde a obținut calificarea de medic stomatolog în medicină dentară generală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare