Dr. Viorel Dejeu și echipa sa lansează prima clinică online de nutriție și psihologie pentru pacienții bariatrici

CLINICĂ ONLINE. Cu o experiență vastă în serviciile medicale bariatrice și o reputație solidă în România, Echipa Doctor Dejeu face un pas semnificativ către îmbunătățirea îngrijirii pacienților săi. Începând cu 1 martie 2024, clinica lansează prima sa clinică online de nutriție și psihologie, oferind sprijin specializat pentru pacienții bariatrici și pentru cei care se confruntă cu probleme de obezitate.

Într-o țară în care 58% dintre adulți sunt supraponderali sau obezi, potrivit datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății, necesitatea unui suport continuu și personalizat pentru gestionarea greutății și menținerea unei vieți sănătoase devine din ce în ce mai evidentă. Echipa Doctor Dejeu, cu peste 2,000 de pacienți tratați anual, înțelege această nevoie și răspunde prin extinderea serviciilor sale către mediul online.

Această inițiativă vine ca un răspuns direct la cererea constantă a pacienților și la dorința acestora de a beneficia de sprijin și îndrumare în procesul de recuperare și menținere a unei greutăți sănătoase. În trecut, serviciile de nutriție și psihologie erau disponibile doar pentru pacienții care au fost supuși intervențiilor chirurgicale bariatrice sau au avut plasat un balon gastric de către Echipa Doctor Dejeu. Acum, aceste servicii sunt accesibile tuturor celor care au apelat la tratamentul obezității în România sau în străinătate.

Dr. Viorel Dejeu, medic primar chirurg și co-fondator al Echipei Doctor Dejeu, explică importanța acestei inițiative: “Lupta cu obezitatea nu se încheie odată cu externarea din spital sau cu finalizarea unui tratament. Este un proces care necesită sprijin continuu și adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Prin lansarea clinicii online de nutriție și psihologie, dorim să oferim acest sprijin într-un mod accesibil și convenabil pentru toți cei care au nevoie de el.”

Serviciile oferite de Echipa Doctor Dejeu acoperă o gamă largă de opțiuni de tratament, incluzând consulturi cu chirurgi, nutriționiști și psihologi, precum și sesiuni de terapie de grup, facilitate de un psiholog specializat. Fiecare pacient beneficiază de un plan de îngrijire personalizat, adaptat nevoilor sale specifice și orientat către atingerea obiectivelor sale de sănătate și bunăstare.

Pentru cei interesați să beneficieze de serviciile clinicii online de nutriție și psihologie oferite de Echipa Doctor Dejeu, programările se pot face accesând site-ul www.doctordejeu.ro sau sunând la numărul de telefon +40 771 411 533.

Cu această inițiativă, Echipa Doctor Dejeu reafirmă angajamentul său față de îmbunătățirea calității vieții pacienților săi și promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat în lupta împotriva obezității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare