Dracula Dog Show 2022 la Târgu-Mureş

EVENIMENT. Weekendul trecut, de vineri până duminică, s-a desfășurat în Cetatea Medievală la Târu-Mureș, un spectaculos eveniment – Dracula Dog Show, expoziția canină internațională.
 
La eveniment au participat peste 900 de câini din 200 de rase, provenind din 40 de ţări, începând vineri dimineaţă, cu expoziția numită “Mureș Dog Show”, continând sâmbătă cu “Dracula Dog Show”, iar duminică, cu “Transilvania Dog Show”.
 
Favorita expoziție a fost “Dracula Dog Show”, unde au și participat 750 de câini ca număr în catalog. Numărul maxim de înscrieri din România a fost de aproape 300 iar restul, din străinătate.
Piaţa Cetăţii a deservit ca spațiu pentru arbitraj, iar “Best in Show” s-a desfăşurat în faţa Casei Căsătoriilor, în memoria regretatului arbitru Kelemen Attila.
 
Preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt a precizat că prin expoziţiile canine “Dracula Dog Show” de la Târgu Mureş se marchează şi împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş.
 
“Trebuie să ştim despre ediţia de anul ăsta că Asociaţia din Târgu Mureş împlineşte 50 de ani de la înfiinţare. A fost înfiinţată în 8 iulie în 1972, după o lungă perioadă după al Doilea Război Mondial. Este foarte adevărat că avem documente că activitate, viaţă chinologică şi examene şi expoziţii s-au desfăşurat chiar şi perioada Primului Război Mondial”, a arătat Lokodi Csaba-Zsolt.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare