Dragostea care îți marchează viața: o poveste fără sfârșit

LOVE. Fiecare dintre noi căutăm iubirea. Dar se întâmplă uneori să întâlnim pe cineva care ne schimbă complet percepția asupra acestui sentiment. Acea persoană care, odată ce pătrunde în viața noastră, lasă o amprentă de neșters, modificând pentru totdeauna modul în care vedem și percepem această trăire unică. “Dacă vine cineva și spune TE IUBESC, nu știu ce să-i spun…din cauza ta, se întâmplă ceva, la fiecare gest frumos vreau să te sun..” ilustrează perfect acest sentiment profund și complicat.

Dragostea care îți marchează viața este adesea prima iubire adevărată, chiar dacă pe parcursul vieții ai mai avut multe experiențe similare , această poveste de dragoste intensă și pasională te face să simți că ai găsit sufletul pereche. Această relație nu constă doar în momentele frumoase și romantice, ci și în luptele și provocările pe care le depășești împreună.Acea persoană pe care vrei să o auzi dimineață la prima oră, acea persoană la care vrei să îi spui noapte bună înainte de culcare. Acea persoană care te face să tresari când auzi sunetul unui mesaj primit pe telefon, a cărui voce te liniștește în cele mai grele momente din viață. Omul fără de care răsaritul pare inutil iar apusul e doar un lucru normal în ciclul de zi cu zi a vieții. În acele momente de dificultate și reconcilieri, cu care se formează o legătură adâncă și complexă care te definește și te transformă.

Când această dragoste pare că se termină (desi este greșit spus termină, ea este de fapt veșnică), indiferent de motive, ea rămâne ca o amintire vie și puternică. Orice nouă relație devine, inevitabil, comparată cu această experiență. Gesturile frumoase și momentele intime aduc înapoi valuri de nostalgie și dorința de a împărtăși aceste clipe cu persoana care ți-a marcat viața. Aceasta este esența sentimentului descris în text: „din cauza ta, se întâmplă ceva, la fiecare gest frumos vreau să te sun.” Și nu vrei să suni pentru a împărtași noua ta “fericire” sau “fantastica” nouă încercare. Vrei să o suni doar să te întrebe “unde crezi că mergi și ce faci? Fără mine? Bine, pleacă..dar nu acum!”

Pentru mulți, impactul acestei mari iubiri face ca noi relații să fie dificile. E greu să te deschizi complet, să oferi aceleași sentimente și să trăiești aceeași pasiune când inima ta încă bate pentru ACEL cineva din trecut. Cuvintele „Dacă vine cineva și spune TE IUBESC, nu știu ce să-i spun” reflectă confuzia și reticența de a răspunde la noile sentimente cu aceeași intensitate.

Dragostea care îți marchează viața este un fenomen extraordinar, cu efecte de lungă durată. Ea poate să te facă să te simți rănit și închis în fața noilor oportunități, dar este, de asemenea, o sursă de învățare și creștere personală , o oportunitate de a-ți revizui greșelile și a reconstrui ceea ce reprezintă cu adevărat fericirea pentru ambii parteneri.

„Dragostea adevărată nu se poate termina, pentru că dragostea adevărată nu are sfârșit.” Dacă simți că sufeltul tău nu poate pleca de lângă ACEA persoană… NU pleca. Pentru că , dacă ea este acea persoană cu adevărat, va reliza că locul ei a fost, este și va fi acolo, lângă tine. Indiferent de reticiențele pe care le întâmpini, de refuzurile sau chiar jignirile pe care le poți primi, continua să lupți pentru iubirea pe care o simți unică și irepetabilă.

Dacă simți că trebuie să suni acea persoană chiar și atunci când o altă dragoste te încearcă… SUNĂ! Oricum inima îți este acolo și tot ce vei face va fi doar o amăgire inutilă pe care o vei regreta ulterior. Și chiar dacă primul, al doile , al treile raspuns va fi nu sau nu încă sau…așteaptă acel DA te va face fericit pentru toată viața. Pentru că dacă nu, “Dacă vine cineva și spune TE IUBESC, nu știu ce să-i spun…din cauza ta, se întâmplă ceva, la fiecare gest frumos vreau să te sun..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare