DROGURI – Au fost arestați trei mureșeni care cumpărau Ecstasy online

0
259

ARESTARE. Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Mureş – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Târgu Mureş, cercetează trei bărbaţi bănuiţi de introducerea în ţară şi cumpărarea, fără drept, de droguri de mare risc.

 

Cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureş, două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar faţă de o a treia persoană a fost luată măsura arestului la domiciliu.

 

Poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 22 de ani, din Târgu Mureş, în timp ce ridica, de la un oficiu poştal din localitate, un colet care conţinea droguri de mare risc (1.062 de comprimate de Ecstasy). Coletul a fost introdus în ţară, în urma unei expediţii din Olanda, în baza unei comenzi online.

 

La aceeaşi dată, poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant delict a altor doi bărbaţi din judeţul Mureş, de 21 de ani, respectiv 28 de ani, care s-au prezentat pentru ridicarea aceluiaşi colet, ai cărui destinatari erau.

 

În aceeaşi zi, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, la locuinţele celor trei bărbaţi, fiind ridicate mai multe telefoane mobile şi laptopuri. Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi introdus în ţară droguri de mare risc, în vederea comercializării ulterioare a acestora.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ