Drumul de la Târgu Mureș la București… în doar 1 oră, cu AirConnect

TRANSPORT. Zilele trecute, Consiliul Județului Mureș ne-a anunțat cât de importantă este consolidarea Aeroportului „Transilvania – Târgu Mureș” și împreună cu Asociația VISIT Mureș au organizat evenimentul de prezentare ofertei de conectivitate aeriană disponibilă direct de la Târgu Mureș spre București.

Zborurile regulate între Târgu Mureș și București vor fi operate din 28 martie, de compania AirConnect, cu 4 frecvențe săptămânale, două zboruri în zilele de marți și două în zilele de joi.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, și din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 164 de lei.

“Este un moment foarte așteptat de către publicul călător din Târgu Mureș și din județul Mureș și poate și din județele limitrofe, dar, în același timp, ne așteptăm și la un flux de pasageri și din București, care vor să descopere regiunea noastră. Atât din București, cât și din Târgu Mureș, se poate face drumul dus-întors în aceeași zi, respectiv marți sau joi” – a menționat Directorul aeroportului, Peti Andras.

Avioanele AirConnect sunt ATR 72-600, au o cabină îmbunătățită pentru confort sporit al pasagerilor și în același timp sunt cele mai eficiente aeronave regionale, din punct de vedere al consumului de combustibil, cu 40% mai puține emisii de CO2 per călătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare