DUAMNA – Viorica Dăncilă revine în județul Mureș, în postură de președinte PSD: alegeri în filiala județeană

0
1733

ALEGERI PSD MUREȘ. Viorica Dăncilă a revenit sâmbătă, 20 iulie 2019, în județul Mureș, de această dată în postură de președinte PSD, prim-ministrul social-democrat participând la alegerile din filiala județeană Mureș, conferință județeană electorală internă care are loc la Teatrul Național din Târgu Mureș.

 

Alegerile în PSD Mureș, filială condusă de președintele Vasile Gliga, sunt o impunere a CEx PSD pentru toate filialele din țară și vin la 4 ani de la precedentele. Din delegația forului central al partidului fac parte și președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, și secretarul general al social-democraților, Mihai Fifor.

 

Dăncilă se află într-un veritabil turneu național, anunțându-și disponibilitatea de a participa la toate alegerile județene, motivația turneului fiind, de fapt, convigerea liderilor filialelor în privința susținerii candidatului PSD pentru alegerile prezidențiale din acest an.

 

Precedenta vizită a lui Dăncilă în județul Mureș a avut loc în 16 mai 2019, în Târgu Mureș și Reghin, prim-ministrul fiind întâmpinat cu ostilitate în municipiul reședință de județ și cu pâine și sare în cel de-al doilea municipiu al Mureșului, fief controlat politic de cuplul Gliga & Precup (președintele PSD Mureș și președintele executiv PSD Mureș, la acea vreme și primar al Reghinului).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ