După 25 de ani, Kate Winslet intervine pe tema celei mai controversate scene din „Titanic”. Întrebarea la care DiCaprio a refuzat să răspundă

FILM. Dupa scufundarea vasului, Rose (Kate Winslet) plutește pe o ușă care pare suficient de spațioasă pentru a susține două persoane. Chiar și așa, Jack alege doar să se agațe de marginea acesteia în apele înghețate ale Atlanticului și moare din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Ar fi avut și el loc pe ușă sau nu? Este întrebarea la care s-au gândit mulți.

În timpul unei apariții recente la podcastul „Happy Sad Confused”, Winslet, în vârstă de 47 de ani, a intervenit asupra acestei controverse:

Ați auzit-o aici de la mine pentru prima dată, da, era loc și pentru el pe ușa aceea, dar nu ar fi avut cum să rămână pe linia de plutire. Nu ar fi avut cum”, a spus ea.
Gazda podcastului, Joshua Horowitz, i-a prezentat apoi un clip în care îi adresa lui DiCaprio aceeași întrebare cu un an în urmă. „Nu am niciun comentariu de făcut”, a spus Leo atunci.

Apoi Horowitz și-a îndreptat atenția către Winslet, punându-i aceeași întrebare despre soarta lui Jack dacă ar fi urcat pe ușă cu Rose.

Nu știu, la naiba. Nu știu”, a spus Kate râzând, după care a revenit serioasă: „Tot ceea ce vă pot spune este că am ceva cunoștințe despre apă și modul cum se comportă, chiar am. Dacă pui doi adulți pe un standup paddleboard, acesta devine imediat extrem de instabil, asta este sigur. Chiar nu cred că am fi supraviețuit dacă am fi urcat amândoi pe ușa aceea. Da, cred că ar fi putut să încapă și el, dar s-ar fi înclinat ușa prea mult și nu ar fi fost o idee grozavă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare