E.ON Romania surprinde foarte multă lume cu noi măsuri pe care le aduc

ENERGIE. E.ON România, una dintre cele mai mari companii furnizatoare de energie electrică și gaze naturale pentru milioane de clienți din întreaga țară, a surprins publicul cu noi măsuri care le oferă oamenilor posibilitatea de a beneficia de facturi de energie achitate direct, așa cum este prezentat în continuare.

E.ON România explică că, alegând să instaleze sisteme E.ON Solar prin intermediul programului AFM Casa Verde, clienții vor primi facturile de energie electrică plătite pentru o lună, în funcție de capacitatea de generare de energie a sistemului ales. Detalii suplimentare sunt disponibile mai jos.

Conform E.ON, aceasta înseamnă că vorbim despre 3 până la 6 luni de facturi de energie pe care compania le va acoperi pentru clienții dornici să profite de această campanie specială desfășurată în România. Totuși, această ofertă este valabilă doar pentru o perioadă extrem de limitată, după cum este detaliat mai jos.

E.ON explică în detaliu pe propriul lor site web tot ceea ce trebuie să știm despre această campanie specială. Este esențial să ne înscriem personal în programul AFM pentru a putea beneficia de această ofertă, astfel că este important să acordăm atenție fiecărui detaliu. Numeroase informații necesare sunt disponibile pentru a fi cunoscute.

“O lună fără plată pentru fiecare kW instalat! Ești deja înscris în programul Casa Verde? Alege oferta potrivită și continuă cu E.ON ca instalator validat de AFM! Vom acoperi plata primelor facturi de electricitate, în funcție de puterea aleasă: 3 kW = 3 luni de facturi plătite; 5 kW = 5 luni de facturi plătite; 6 kW = 6 luni de facturi plătite; 8 kW = 8 luni de facturi plătite. Găsește toate detaliile despre programul Casa Verde și ofertele E.ON.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare