Edi Iordănescu: apel către suporteri și promisiuni pentru EURO 2024

SPORT. . Edi Iordănescu, antrenorul principal al echipei naționale de fotbal a României, a făcut un anunț oficial de ultim moment înainte de începerea EURO 2024. În contextul pregătirilor finale, echipa urmează să joace ultimele două meciuri amicale înainte de debutul în Campionatul European de Fotbal 2024. Antrenorul a transmis un mesaj important suporterilor români, subliniind rolul crucial pe care aceștia îl au în susținerea echipei naționale.

Apel la suporteri

Edi Iordănescu a făcut un apel fervent către suporterii din România, cerându-le să fie alături de echipă la EURO 2024. El a subliniat importanța susținerii suporterilor atât de acasă, cât și de pe stadioanele din Germania, unde se așteaptă prezența a mii de fani români.

„Mă bucur că am reușit să întoarcem fanii, împreună cu ei cu siguranță că avem altă putere. Mesajul meu merge către suporterii echipei naționale și îi strig în numele echipei să vină alături de echipa națională. Și îi rog, indiferent de ceea ce se va întâmpla, pentru că vor fi momente grele și foarte grele la turneul final,” a declarat Iordănescu.

Promisiunea echipei

În fața provocărilor majore de la EURO 2024, unde România va întâlni echipe puternice precum Slovenia, Belgia și Ucraina, Edi Iordănescu a făcut o promisiune clară suporterilor: echipa va da totul pe teren. Antrenorul a recunoscut dificultatea meciurilor care urmează, dar a subliniat că echipa este determinată să lupte până la capăt pentru a se califica din faza grupelor.

„Vor fi cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, cei mai buni antrenori, îi rog să rămână alături de noi până la final, pentru că în oglindă vine promisiunea mea: băieții, noi, echipa, vom da totul pentru ei și vom lupta până la final, indiferent ce se va întâmpla, pentru ei până la final, împreună până la final,” a spus Iordănescu.

Importanța suportului fanilor

Edi Iordănescu a subliniat că prezența și susținerea fanilor oferă echipei o forță suplimentară, vitală în competițiile de anvergura EURO 2024. Energia și încurajările suporterilor pot fi decisive în momentele critice ale turneului.

Apelul și promisiunea făcute de Edi Iordănescu subliniază importanța unității și susținerii reciproce între echipă și fani. Pe măsură ce EURO 2024 se apropie, suporterii români sunt chemați să își arate devotamentul și să sprijine echipa națională în încercarea sa de a obține rezultate remarcabile pe scena europeană. Cu susținerea lor, echipa României este pregătită să lupte cu determinare și pasiune, indiferent de provocările care vor apărea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare