Ediția a VII-a a conferinței „Adolescentul prin prisma pedagogiei Waldorf”

COMUNICAT DE PRESĂ. Ediția a VII-a a conferinței alternativei Waldorf Târgu Mureș, va avea loc în data de 3 mai 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu”, str. Nicolae Grigorescu nr. 19.

Conferința de anul acesta are ca temă principală „Adolescentul prin prisma pedagogiei Waldorf” și se va concentra pe prezentarea experienței și abordării pedagogice a alternativei Waldorf, în ciclurile gimnazial și liceal.
Invitatul special și speaker-ul principal al conferinței va fi doamna Mirela Moga, un dascăl cu o experiență de peste 25 de ani în pedagogia Waldorf.

Doamna Moga este profesor de chimie-fizică, are Master în psihiatrie infantilă, specializare în pedagogia Waldorf la Institutul Rudolf Steiner din Chatou – Paris, precum și practică pedagogică și pedagogie curativă în Franța și Elveția.

Timp de 15 ani a fost profesor la Liceul Waldorf Cluj-Napoca, iar în 2011 a fondat o școală Waldorf în Belgia, unde a activat ca profesor la clasele I-VI și ca formator. Având o deosebită implicare în recunoașterea pedagogiei Waldorf de către statul belgian și acreditarea școlii, în prezent este coaching-ul echipei pedagogice al școlii Waldorf din Bruxelles.

În plus, profesorii ciclului gimnazial din școala noastră vor împărtăși din experiența lor de dascăl Waldorf, atât din punct de vedere didactic cât și practic.

Această conferință este o oportunitate excelentă pentru cei interesați de înscrierea copiilor în ciclul gimnazial din școala noastră, dar și în ciclul liceal, pe viitor.

Mai mult decât atât, deoarece conferința va oferi perspective valoroase pentru dezvoltarea profesională și personală, dar și pentru creșterea înțelegerii pedagogiei Waldorf și a beneficiilor sale, cu mare plăcere, invităm toți profesorii pasionați de evoluția și îmbunătățirea pedagogiei, să se alăture acestei conferințe.
La cerere, eliberăm diplome de participare.

Din dorința de a asigura un eveniment reușit, participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, și se face pe baza de înscriere, completând formularul disponibil on-line.
Pentru a ilustra atmosfera primitoare a pedagogiei Waldorf, participanții vor fi întâmpinați cu un delicios bufet cu delicatese pregătite de membrii comunității noastre.

Vă rugăm să ajungeți la ora 17:45, pentru a vă face confortabili înainte de începerea conferinței. Conținutul teoretic al conferinței este destinat adulților, de aceea vă rugăm să nu veniți însoțiți de copii mici.
Prin organizarea acestor conferințe, dorim să promovăm alternativa Waldorf și să contribuim la recunoașterea și dezvoltarea acesteia în Târgu Mureș.

Este important de reținut că pedagogia Waldorf este prezentă în Tg Mureș sub forma unei alternative educaționale gratuite, ce aparține de învățământul de stat, fiind organizată în cadrul Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” și cu sprijinul ISJ Mureș.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați evenimentul pe Facebook .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare