EDUMFST, târgul educațional organizat de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș

UMFST. De Dragobete, ia-ți perechea și hai la EDUMFST, târgul educațional organizat de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, cu sprijinul Shopping City Mall Târgu Mureș.
A treia ediție a evenimentului va avea loc în data de 24 februarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 22:00, în incinta mall-ului, și va reuni reprezentanți ai asociațiilor studențești din cadrul Universității, studenți implicați și dornici de a împărtăși cu cei prezenți din experiența vieții de student la UMFST, care nu se rezumă doar la activități didactice, ci implică și o mulțime de activități sociale și oportunități de dezvoltare personală.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate activitățile și proiectele Ligii Studenților din Târgu Mureș, ale Organizației Studențești de Medicină de Urgență, ale Organizației Studențești de Medicină Dentară, ale Asociației Studenților Farmaciști, ale Asociației ELSA Târgu Mureș, precum și ale Asociației Studenților Basarabeni Mureș. Oportunitățile Eramsus vor fi prezentate de voluntarii Erasmus Student Network, iar Asociația studențească ESTIEM va completa programul cu alte prezentări atractive. Totodată, vor avea loc momente artistice susținute Orchestra Universității și tombole cu premii.

În același timp, participanții vor afla oferta educațională pentru anul 2024-2025 a facultăților de Medicină, Medicină în Limba Engleză, Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior” și Facultatea de Economie și Drept, informații privind procedura de preadmitere, caledarul admiterii – sesiunea iulie etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare