Emma Raducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) de la Charles al III-lea la Castelul Windsor

ONOARE. Emma Raducanu a fost trecuta iarna trecuta pe lista personalităților decorate de regina Elizabeta a II-a de Anul Nou, astfel ea a devenit ieri, Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), iar ceremonia a avut loc cu participarea noului suveran al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea.

Vedeta de tenis Emma Răducanu a spus că este „extrem de recunoscătoare” pentru MBE, după ce l-a întâlnit pe Rege la o ceremonie specială.

Tânăra de 20 de ani a radiat în timp ce a pozat într-o ținută Dior de 5.300 de lire sterline, după ce a acceptat onoarea, acordată pentru servicii aduse tenisului, la ceremonia de la Castelul Windsor.

Ea a fost însoțită de tatăl ei Ian, care a fost o influență călăuzitoare în timpul ascensiunii ei la celebritatea tenisului. A fost desemnată membră a Ordinului Imperiului Britanic, după ce victoria ei la US Open din 2021 a făcut-o prima britanică care a câștigat un Grand Slam de la Virginia Wade în 1977 – și prima calificată de orice naționalitate care a câștigat acest lucru.

Într-o declarație emisă de agentul ei după ceremonie, ea a spus: „A fost grozav să îmi primesc onoarea astăzi de la Majestatea Sa Regele – mă simt extrem de recunoscătoare!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare