Emma Răducanu o învinge pe Serena Williams la Cincinnatin (WTA)

SPORT. Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a câștigat confruntarea împotriva renumitei Serena Williams, cu o victorie de 6-4 și 6-0 în întâlnirea din primul tur de la Western and Southern Open din Cincinnati.
 
Adolescenta Răducanu, care nu a câștigat niciun turneu de când a cucerit titlul de anul trecut la Flushing Meadows în calitate de calificată pe locul 150, a făcut o etapă dominantă împotriva lui Williams, încheind victoria în puțin peste o oră.
 
Serena Williams și-a anunțat viitoarea retragere săptămâna trecută, spunând că „se îndepărtează de tenis”, înainte de a suferi o ieșire anticipată la Canadian Open.
 
“Șansa să joc cu ea, ar putea fi una dintre ultimele ocazii pe care le am”, a spus Răducanu. “Trebuie să prețuiești momentul și vei avea această amintire pentru tot restul carierei.”
 
În timp ce Răducanu a spus că nivelul competiției a fost întotdeauna de unul ridicat, învingerea lui Williams a necesitat ceva special.
 
“Jucând cu Serena și reușind să câștig, m-a făcut mândră de mine și mi-a dat încredere (înaintea US Open)”, a spus ea reporterilor.
 
Britanica Răducanu se confruntă în continuare cu o altă câștigătoare de Grand Slam – bielorusa Victoria Azarenka, spunând că este o altă oportunitate pentru ea de a învăța de la „o mare campioană”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare