Entertainment Arena Expo 2023: București, Romexpo, 5-7 septembrie

EVENIMENT. Entertainment Arena Expo revine pentru cea de-a 15-a ediție în București. Evenimentul românesc B2B dedicat industriei de jocuri de noroc terestre și online, precum și segmentului de pariuri sportive, va avea loc între 5 și 7 septembrie 2023. EAE se adresează exclusiv specialiștilor, adunând laolaltă principalii producători și distribuitori, vizitatori locali și internaționali.

După o ediție de succes în care vizitatorii și expozanții s-au reunit după perioada pandemiei, Expo 24 a lansat ediția din 2023 a celei mai mari expoziții de jocuri din Europa de Est, cu așteptarea de a se întâlni din nou față în față în zilele Entertainment Arena Expo.

Furnizorul de jocuri de cazinou Euro Games Technology (EGT) și-a confirmat prezența la ediția din acest an a Entertainment Arena Expo, care va avea loc la Romexpo Fair Ground în București, România, între 5 și 7 septembrie. Furnizorul a promis că va “captura din nou atenția operatorilor de cazinouri, jucătorilor și experților din industrie” cu o selecție unică a celor mai bune produse din portofoliul producătorului bulgar pentru vizitatori, la standul 308.

Vizitatorii vor putea vedea cabinetele de slot din Seria Generală, care vor fi echipate cu titluri din seria de multi-jocuri cu același nume. Furnizorul notează că va prezenta, de asemenea, soluțiile sale de jackpot la expoziție, inclusiv bestsellerul Bell Link, care a “câștigat popularitate în sălile de jocuri din întreaga lume”, precum și Gods&Kings Link cu patru niveluri, care îi invită pe jucători să “se afunde într-o lume magică și să-și testeze puterile alături de zeii Lumii Antice”.

Un alt producător important de sloturi, Novomatic, și-a confirmat prezența la EAE 2023.

“Invităm toți clienții și partenerii noștri să viziteze standul nostru #101, pe care îl prezentăm cu o nouă și captivantă abordare la EAE, și să descopere numeroasele noastre oferte speciale și surprize. Găzduitoarea noastră la târg va fi din nou Diana Munteanu, care ne-a însoțit deja la ultimele două ediții. Ea așteaptă cu nerăbdare ca vizitatorii noștri să testeze produsele noastre de înaltă calitate și să participe la turnee surpriză – anul acesta vom oferi premii exclusive! De asemenea, Ilie Năstase, ambasadorul mărcii Admiral, ne va însoți pentru a semna autografe și a face poze”, – Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC Rom

Despre EAE
Entertainment Arena Expo (EAE) este liderul expozițiilor adresate industriei de cazinouri din Europa de Est, atât în ceea ce privește suprafața, cât și numărul de expozanți.
EAE 2023 va avea loc între 5 și 7 septembrie la Centrul de Expoziții Romexpo din București.
Semne distinctive ale EAE:
-Suprafața expozițională de peste 12.000 de metri pătrați
-Expozanți de top reprezentând lideri globali
-Vizitatori internaționali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare