EPIDEMIE DE GRIPĂ – Al treilea mureșean decedat din cauza virusului gripal

0
342

DECES. Un bărbat în vârstă de 59 de ani este cel de-al treilea mureșean decedat din cauza virusului gripal A, persoana decedată (în 24 ianuarie) avea condiţii medicale preexistente şi era nevaccinat antigripal. Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, la nivel național numărul deceselor din acest sezon a ajuns astăzi la 56.

 

Este cea de-a treia săptămână epidemică, România confruntându-se cu o epidemie de gripă. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a precizat că circulaţia intensă a virusului gripal se va menţine inclusiv în luna februarie.

 

Celelalte persoane din județul Mureș decedate în acest sezon, cu virus gripal tip A confirmat, sunt un bărbat în vârstă de 47 de ani (care a decedat în 3 ianuarie) și un bărbat în vârstă de 70 ani (care a decedat în 7 ianuarie).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ