EVALUARE – Militarii americani vin în șase școli și licee din Tîrgu Mureș

0
207

PROPAGANDĂ. Începând de luni, 4 iunie, și până vineri, 8 iunie, o echipă mixtă româno-americană din cadrul Batalionului 1 CIMIC al Statului Major al Forţelor Terestre şi militari specializaţi în Afaceri Civile de la US Civil Affairs/USAREUR vor analiza şi evalua mediului civil din educaţie şi învăţământ din Tîrgu Mureș.

 

Oficial, militarii își prezintă activitatea elevilor mureșeni, însă, la fel de oficial, ei au un program de  „informare-documentare” și la Instituţia Prefectului, Primăria Tîrgu Mureş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” și Direcţia de Sănătate Publică.

 

Practic, echipa de militari va avea, în Tîrgu Mureș, următorul program:

● 5 iunie 2018 (între orele 10-13): Şcoala Gimnazială “Europa” şi Liceul Teoretic “Gheorghe Marinescu”;

● 6 iunie 2018 (între orele 10-13): Liceul Tehnologic “Gheorghe Şincai” şi Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu”;

● 7 iunie 2018 (între orele 10-13): Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” şi Colegiul Agricol “Traian Săvulescu”.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ