EVENIMENT – Creștinarea copiilor Karolina și Kasian Borșan

0
200

LA MULȚI ANI! Creștinarea copiilor reprezintă un eveniment unic în viața fiecărei familii și un prilej de mare bucurie pentru fiecare cuplu. Ceremonia religioasă trebuie să fie perfectă și petrecerea frumoasă, iar cei mici să simtă iubirea celor din jurul lor.
 
Familia Borșan a sărbătorit acest minunat eveniment de curând, creștinându-și copii – Karolina și Kasian, împărtășind emoția și bucuria sărbătorii cu cei dragi invitați la eveniment.
Pe această cale, părinții Borșan Doru și Zsuzsanna, doresc să mulțumească tuturor care au fost alături de ei, în special nașilor: Famila Baziotis Pavel & Cristina și Familia Grama Aurelian & Sidonia!
 

 
Totodată astăzi, cu ocazia zilei de naștere a Karolinei, părinții îi urează un “La mulți ani!” plin de iubire prințesei lor dragi!
“Esti o rază de soare pentru viețile noastre! Mama și tata te iubesc mult” – specifică Doru Borșan.
 
Echipa msnews by RUA îi ureza Karolinei “La mulți ani!” fericiți și sănătoși și toate cele bune familiei Borșan!
 


 
Cătălina LumperdeanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ