EVENIMENT – DAVA Festival, două zile de muzică electronică în fosta fabrică de sticlă din orașul medieval Sighișoara

0
361

FESTIVAL. DAVA Festival revine cu a doua ediție: 30-31 August 2019. Peste 5.000 de oameni sunt așteptați să petreacă un weekend plin de distracție și muzică electronică la Sighișoara.

 

Parcă mai vibrează și acum bătrâna fabrică de sticlă de la prima ediție a festivalului. Luminile și laserele parcă mai brăzdează cerul în timpul nopții. Parcă se mai aude muzica electrizantă a lui Stefano Noferini, Simina Grigoriu, Wankelmut, Monkey Safari sau Stefan Biniak. Acum, fabrica de sticlă din Sighișoara, construită în 1961, doarme, în așteptarea unei noi ediții a festivalului DAVA, dar în luna august își va schimba iar „hainele” pentru două zile de vibe-uri pozitive și muzică electronică.

 

După o primă ediție nebună, festivalul DAVA revine cu forțe proaspete și multe lucruri inedite. Fosta fabrică de sticlă va găzdui și în acest an nume sonore precum Nick Warren, Fatima Hajji, Christian Smith, Matt Sassari, Spektre, dar și artisti români, precum Nusha și Mahony; anunțându-se multe alte surprize până la data evenimentului.

 

Nepretențios, dar atractiv, eclectic și total neconvențional. Așa se caracterizează primul festival de muzică electronică din orașul medieval Sighișoara. Început de niște tineri pasionați, festivalul promite, să promoveze muzica bună din industrie și tinerele talente. Cu ocazia aceasta, evenimentul plasează vechiul oraș medieval pe harta evenimentelor destinate tinerilor, oferind o noua perspectivă asupra antitezei de nou și vechi.

 

Descoperă lumea DAVA – The New Age Citadel of Electronic Music: DJi internaționali din zona techno, tech-house și minimal, o locație industrială unică – o fostă fabrică de sticlă – și un oraș medieval spectaculos, recunoscut la nivel mondial: Sighișoara.

 

● 2 scene: Magic Tunnel & Origins

● o zonă de mâncare și băutură

● camping și parcare GRATUITĂ… în limita disponibilității, desigur. Multe alte activități vor fi organizate în perimetrul evenimentului.

 

Printre artiștii confirmați: Fatima Hajji // Nick Warren // Christian Smith // Matt Sassari // Nusha // Mahony // Spektre și mulți alții. Eveniment susținut de Burn Energy Drink. Bilete disponibile pe website-ul evenimentului (https://davafestival.com/), festicket.com, livetickets.ro, ove.ro și iabilet.ro.

 

ECHIPA de ORGANIZAREATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ