EVENIMENT – Desculț în iarbă, 22-24 iulie 2022, Complexul Weekend Târgu-Mureș

FESTIVAL. Între 22-24 iulie, ne așteaptă 3 zile de voie bună la Festivalul Desculț în Iarbă ce se va desfășura în Complexul Weekend din Târgu-Mureș, festival ce a ajuns la a 5-a ediție anul acesta.
 
Pe cele 3 scene vor urca peste 20 de artiști, această ediție fiind concentrată pe artiști care te cuceresc prin live act, iar headlinerii din acest an sunt Zob și Zdub și the Mono Jacks.
 
Pe scenele festivalului vor mai concerta Mihail, FunKorporation, Koszika & The Hotshots, Fittonia sau rapperii Vlad Flueraru, Metonim sau Boga. Nu vor lipsi „scratch-urile” lui Dj Sauce sau ale dj-ilor Crado, Karak sau Iridon Brothers.
 
Ediția din acest an își propune să fie una cu adevarat specială, odată cu depășirea restricțiilor pandemice, cu un număr sporit de artiști și de food trucks cu mancare variată precum burgers, mexican, clătite, grill, fructe de mare, prăjituri etc.
Tot in această ediție a fost introdus și noul concept #nuibaifestival, “o trăsătură specifică etniilor română și maghiară din Târgu-Mureș (nu-i bai / nem baj), și în general a târgumureșenilor, și-anume amabilitatea și o atitudine pozitivă. Tot acest concept îl veți regăsi în fiecare experiență trăită în festival” – specifică Ionuț Onișor, organizatorul „Desculț în Iarbă”.
 
Veți avea parte și de extra activități ca impro show, handmade artists, photo expo, activități pentru copii, spectacol cu dans și foc, yoga, board games și meet the artist.
 
Eveniment organizat in parteneriat cu Consiliul Județean Mures si Primăria Municipiului Târgu Mureș.
Bilete pe https://www.livetickets.ro/bilete/descult-in-iarba-weekend-vibes.
 
Suntem pregătiți pentru trei zile de festival pline de fericire!
 
Cătălina Lumperdean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare