EVENIMENT – Prăznuirea hramului bisericii ortodoxe de la Uila: Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

0
26

SĂRBĂTOARE. Vineri 24 iunie, biserica ortodoxă de la Uila s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare și de bucurie pentru că a prăznuit hramul bisericii: Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. În această dată, s-au împlinit 25 de ani de la sfințirea Bisericii, prilej pentru care zeci de credincioși s-au adunat să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru ajutorul și ocrotirea pe care ni le oferă în fiecare clipă a vieții noastre.
Sfânta Liturghie a hramului a fost oficiată de un sobor de preoți, printre care s-au numărat primii slujitori ai acestei biserici, cât și fii ai satului Uila.

 
 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ