EVENIMENT – Trupa “IL VOLO” – 16 iulie, la Sala Palatului București și 18 iulie, la BT Arena din Cluj-Napoca

CONCERT. Celebrul trio italian Il Volo revine în România pentru două concerte excepționale care vor avea loc peste numai câteva zile. Echipele de organizare și de producţie fac pregătirile necesare şi se ocupă cu strictețe de condițiile impuse de managementul artistic atât în ceea ce privește transportul, cazarea și regimul alimentar al artiştilor cât și aspectele tehnice menite să le ofere spectatorilor o seară muzicală de neuitat.
 
Cu peste 100 de concerte, programul turneului mondial „IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE” cuprinde două reprezentații inedite în țara noastră ce vor avea loc sâmbătă, 16 iulie, la Sala Palatului București, iar luni, 18 iulie, la BT Arena din Cluj-Napoca.
 
Pe scena Sălii Palatului din București, trupa Il Volo va concerta alături de Orchestra Metropolitană București condusă de dirijorul și orchestratorul Daniel Jinga, iar la reprezentația de la BT Arena, acompaniamentul muzical va fi asigurat de instrumentiștii New Hope Orchestra sub bagheta dirijorului Flaviu Mogoșan.
 
Timp de două ore, spectatorii vor fi purtați într-o călătorie copleșitoare în arta marelui compozitor italian Ennio Morricone presărată cu cele mai apreciate melodii din repertoriul grupului Il Volo sau compoziții muzicale universale, precum „Nessun Dorma”, „All by myself”, „My Way”, „Delilah”, „Un amore cosi grande”, „La donna e mobile”, „Caruso”, sau „Volare”.
Muzica de film inconfundabilă a unuia dintre cei mai mari compozitori și dirijori ai secolului XX, Ennio Morricone, melodiile de succes sau ariile de operă care au făcut înconjurul lumii și au scris pagini importante în istoria muzicii clasice și moderne vor fi apreciate de spectatorii care au ales să ia parte la unul dintre cele mai reușite concerte din sezonul estival.
 
Ultimele bilete rămase disponibile pot fi achiziționate din rețeaua Eventim.ro sau online pe https://bit.ly/3AdR0A3

 
 

Concertele de la București și Cluj-Napoca vor începe la ora specificată pe biletul de acces, respectiv ora 20:00. Accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 19:00, prin urmare, organizatorii le recomandă participanților să vină mai devreme pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a evita aglomerarea zonelor de acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare