EVENIMENT – Weekend românesc la “The Wharf” din Washington, D.C. – 9-10 iulie 2022

0
33

ROMÂNESC. Muzică, dans, mâncare, vin, spectacole de cuvinte vorbite și spectacole de artizanat cu priveliște!
Toate acestea în Washington D.C. USA, în perioada 9-10 iulie, în evenimentul “WEEKEND ROMÂNESC LA WHARF” colorat, apetisant, super distractiv, care sărbătorește marea prietenie româno-americană cu o extravaganță de două zile pentru toate simțurile muzică live, dansuri tradiționale, spectacole de meșteșuguri, expoziții și degustare de vin și mâncare. Dacă vă aflați în zonă în acea perioadă, nu uitați să luați parte la acest eveniment autentic!
 
Dedicat împlinirii a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic pentru Secolul 21 dintre România și Statele Unite ale Americii, Weekend-ul Românesc este organizat de Ambasada României în Statele Unite și Institutul Cultural Român de la New York împreună cu Consiliul Județean Maramureș și The Wharf, cu sprijinul generos al Băncii Transilvania / Transylvania Bank.
Mai multe detalii și programul evenimentului se pot găsi pe linkul: https://www.rciusa.info/post/romanian-weekend-at-the-wharf-in-washington-d-cATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ