EXCLUSIV – Câți pacienți în stare critică infectați cu noul coronavirus sunt internați la Terapie Intensivă și câte focare active există în județul Mureș

0
1128
Foto: Spitalul Militar Central

DATE OFICIALE. Informațiile prezentate în această scriere vin exclusiv din sursa care gestionează în județul Mureș, din punct de vedere medical, pandemia de COVID-19, respectiv Direcția de Sănătate Publică Mureș, și sunt asumate de directorul executiv Iuliu Moldovan și de directorul executiv adjunct Sănătate Publică Ferencz Lóránd, fiind oferite la solictarea msnews.

 

Conform informațiilor oficiale, în 11 august 2020, în secțiile ATI (anestezie și terapie intensivă) din județul Mureș erau internate 21 de persoane – secţiile de ATI primesc pacienţii infectați cu COVID-19 în stare critică, în general cu alte afecţiuni asociate, iar vindecarea (când aceasta are loc) se face în timp îndelungat.

 

De asemenea, potrivit conducerii DSP Mureș, în județ sunt înregistrate în acest moment 7 focare active: un focar familial, două focare comunitare, două focare la companii/regii private, un focar la o unitate spitalicească și un focar la un centru de dializă.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ