Experiență culinară inedită la Sovata

EVENIMENT. Sub genericul “Funghi Forum Gourmet”, în perioada 12-15 iulie, orașul-stațiune Sovata va găzdui un eveniment culinar deosebit, dedicat pasionaților de ciuperci. Organizat de Asociația Conservation Funghi și Costa Ioan, în colaborare cu Radio Târgu Mureș, Visit Mureș, Primăria Sovata și Black Angus Farm, acest eveniment va aduce în prim-plan o experiență gustativă și educativă unică.

Participanții vor avea oportunitatea să deguste o varietate de ciuperci pregătite în rețete apetisante, sub îndrumarea experților în arta culinară. Pe lângă degustări, vor fi disponibile activități educative și gastronomice captivante, inclusiv excursii ghidate pentru identificarea speciilor de ciuperci în natură și workshop-uri de nutriție și dietetică.

Evenimentul va include și seri speciale de Cină Gourmet, accesibile doar participanților care și-au rezervat locul prin achiziționarea unui bilet online în prealabil. Aceste cine vor oferi ocazia de a savura preparate rafinate, preparate cu ingrediente locale și inspirație gourmet.

Funghi Forum Gourmet se anunță a fi nu doar o oportunitate de a descoperi aromele și texturile variate ale ciupercilor, ci și un prilej de a învăța și de a socializa într-un cadru plăcut și instructiv, sub îndrumarea pasionaților și specialiștilor în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare