Explorând frontierele descoperirii de medicamente: Prezentare despre Inteligența Artificială în Cercetarea Medicală la UMFST Târgu Mureș

UMFST. Comunitatea academică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș este invitată să participe vineri, 17 noiembrie 2023, ora 14:00, la o prezentare despre inteligența artificială în descoperirea de medicamente.
”Artificial intelligence in drug discovery. Approaches, solutions and pitfalls” este tema prelegerii susținute de prof. Andreas Bender, de la Centrul de Informatică Moleculară din cadrul Universității din Cambridge, Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc la Centrul avansat de cercetări medicale și farmaceutice, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, și este organizat în cadrul proiectului UEFISCDI PNCDI IV Programul 5.2 – Resurse Umane, Subprogramul 5.2.2 – Mobilități Proiecte de mobilitate pentru tineri cercetători din diaspora PN-IV-P2-2.2-MCT-2023-0003. Responsabil proiect Biolog Dr. Doina Ramona Manu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare