EXTRADARE – Un reghinean va fi extrădat în SUA pentru a fi cercetat pentru clonare de carduri bancare

0
3918

INFRACȚIUNE. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii DIICOT Târgu Mureş, au efectuat o percheziţie domiciliară la un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Reghin, pe numele căruia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureş a emis un mandat de aducere.

 

Cel în cauză este Doru Marian Mariș, a fost prezentat instanţei, iar aceasta a emis un mandat de arestare provizorie pentru 30 de zile, în vederea extrădării reghineanului în SUA, unde acesta va fi cercetat pentru că ar fi clonat carduri bancare şi ar fi extras bani din conturile mai multor persoane.

 

Conform autorităţilor judiciare din SUA, în perioada 2019 şi până în prezent, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi instalat dispozitive de acces la diverse bancomate şi terminale de plată și ar fi colectat numere de conturi şi informaţii de cont, iar ulterior ar fi efectuat mai multe retrageri de numerar din conturile victimelor.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ