Facturis Online anunță lansarea programului gratuit de facturare RO-eFactura.ro

FINANCIAR. Facturis Online, o companie specializată în dezvoltarea de programe de facturare, aduce în atenție lansarea programului de facturare gratuit RO-eFactura.ro, dedicat emiterii și expedierii facturilor în sistemul ANAF, RO e-Factura. Acest instrument eficient devine o resursă valoroasă pentru antreprenori, având în vedere noile obligații care vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie.

Noul produs oferă utilizatorilor săi un proces de facturare fluid, permitând emiterea și expedierea facturilor în sistemul ANAF, urmărind apoi validarea acestora. În cadrul acestui program de facturare gratuit, utilizatorii pot, de asemenea, să primească și să descarce facturile primite de la furnizori prin sistemul RO e-Factura. Toate aceste procese sunt automate, desfășurate în condiții de securitate sporită, iar fișierele care conțin facturile validate, atât cele trimise cât și cele primite, sunt disponibile în sistem pe termen nelimitat.

CEO-ul și Fondatorul Facturis Online, Iulian Daniel Mihalache, a declarat: “Dezvoltarea acestui program gratuit de facturare a venit ca un răspuns la o nevoie urgentă a micilor antreprenori, pentru a face față provocării sistemului e-Factura, oferindu-le o adaptare rapidă la schimbările obligațiilor fiscale. Astfel, prin folosirea complet gratuită a acestui program de facturare, eficiența activității în cadrul firmelor va crește semnificativ datorită economisirii timpului și eliminării erorilor umane ce pot interveni în acest proces de transmitere.”

Potrivit Departamentului de cercetare Statista, în România până la finele anului 2022 au fost raportate aproximativ 536.000 de IMM-uri, iar aproximativ 483.000 dintre ele sunt întreprinderi mici, având un număr maxim de 9 angajați. Automatizarea proceselor de facturare devine astfel un pas important pentru mulți antreprenori, având în vedere noile obligații legale. Utilizarea unui program de facturare integrat cu sistemul e-Factura asigură respectarea cerințelor fiscale, gestionarea rapidă a facturilor și arhivarea electronică a acestora.

În contextul actual, în care automatizarea și digitalizarea afacerilor devin o necesitate, Facturis Online, cu o experiență de peste 16 ani în domeniul programelor de facturare, oferă antreprenorilor o soluție gratuită pentru a facilita tranziția către viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare