Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior” – 100 de locuri la Psihologie, dintre care 50 sunt locuri finanțate de Universitate și 50 sunt locuri cu taxă

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș informează viitorii candidați la programul de studii de licență Psihologie, Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior”, că în anul universitar 2024/2025 sunt disponibile 100 de locuri, dintre care 50 sunt locuri finanțate de Universitate și 50 sunt locuri cu taxă. Înscrierile online (24/24) vor avea loc în perioada 20 – 24 iulie 2024 prin intermediul site-ului: https://admitere.umfst.ro/.
Admiterea la Psihologie se realizează pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecție sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) și media aritmetică la disciplina relevantă (limba și literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).
Pentru a fi la curent cu noutățile admiterii 2024, candidații sunt invitați să acceseze periodic platforma dedicată admiterii: https://adminfo.umfst.ro/.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare