FAPT – Administrația județului Mureș își face sediu pentru Serviciul de Întreținere Drumuri Județene în satul Tâmpa, cu 6,5 milioane de lei

INVESTIȚIE – BUGETUL JUDEȚULUI. Pentru “a acoperi cât mai eficient intervențiile pe drumurile județene”, Consiliul Județean Mureș va amenaja în satul Tâmpa (aparținător de orașul Miercurea Nirajului) un sediu al Serviciului de Întreținere Drumuri Județene, urmând să plătească din pușculița județului 6,55 milioane de lei (sumă care include TVA), conform studiului de fezabilitate (pentru care au mai plătit aproape 60.000 lei).

 

Conform documentației tehnice, lucrările ar urma să dureze 11 luni (2 luni proiectarea și 9 luni execuția efectivă) și presupun realizarea unei hale metalice (cu etaj parțial) de 15 x 35 metri, un șopron pe structură metalică pentru utilaje (de 40 x 26 metri) și o cabină pentru portar (construcție tip container pe structură metalică).

 

Locația sediului Serviciului de Întreținere Drumuri Județene a fost argumentată prin faptul că aceasta este situată “în centrul județului” și permite acoperirea cât mai eficientă a intervențiilor.

 

* Foto: @ Țetcu Mircea Rareș

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare