FAPT – Administrația județului Mureș își face sediu pentru Serviciul de Întreținere Drumuri Județene în satul Tâmpa, cu 6,5 milioane de lei

0
255

INVESTIȚIE – BUGETUL JUDEȚULUI. Pentru “a acoperi cât mai eficient intervențiile pe drumurile județene”, Consiliul Județean Mureș va amenaja în satul Tâmpa (aparținător de orașul Miercurea Nirajului) un sediu al Serviciului de Întreținere Drumuri Județene, urmând să plătească din pușculița județului 6,55 milioane de lei (sumă care include TVA), conform studiului de fezabilitate (pentru care au mai plătit aproape 60.000 lei).

 

Conform documentației tehnice, lucrările ar urma să dureze 11 luni (2 luni proiectarea și 9 luni execuția efectivă) și presupun realizarea unei hale metalice (cu etaj parțial) de 15 x 35 metri, un șopron pe structură metalică pentru utilaje (de 40 x 26 metri) și o cabină pentru portar (construcție tip container pe structură metalică).

 

Locația sediului Serviciului de Întreținere Drumuri Județene a fost argumentată prin faptul că aceasta este situată “în centrul județului” și permite acoperirea cât mai eficientă a intervențiilor.

 

* Foto: @ Țetcu Mircea Rareș

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ