FAPT – Comerciantul de biciclete Neuzer România a donat 100 de biciclete pentru copii de la 39 de grădinițe din Târgu Mureș și comune din împrejurimi

DONAȚIE ANIVERSARĂ. Firma Neuzer România SRL, controlată de Neuzer Andras (Ungaria) – și prezentată ca o subsidiară a Neuzer din Ungaria, deși este înregistrată ca firmă independentă -, a donat 100 de biciclete pentru copii de la 39 de la grădinițe din Târgu Mureș și comune din împrejurimile municipiului, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea la Târgu Mureș a subsidiarei Neuzer România SRL.

 

Neuzer este specializată în distribuţia de biciclete şi de accesorii pentru ciclism și de-a lungul existenței sucursalei din România (administrată de Antal Laszlo) a mai donat biciclete către asociaţii non-profit și biserici. Firma le aparține lui Neuzer Andras (Ungaria) – 50%, Antal Ladislau Ștefan (din Târgu Mureș) – 25% și Toth Levente (din Livezeni) – 25%. Asociații minoritari sunt asociați (în procente egale, 50%-50%) și în Bike Park SRL, firmă înregistrată la aceeași adresă ca și Neuzer România și care face același lucru: comercializează biciclete și componente ale acestora.

 

În 2020, firma Neuzer România SRL a avut o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane de lei și un profit net de peste 400.000 lei obținut cu 7 angajați. Bicicletele au fost donate în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Târgu Mureș în Cetatea Medievală, la care au participat și oficiali ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, Consiliului Judeţean, Consulatului General al Ungariei la Miercurea Ciuc şi copiii care au primit donația.

 

* Foto: @pagina Facebook a edilului Soos Zoltan

 

Vali STOICA, Liviu DAMIAN

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare