FAPT – Crește numărul cadrelor medicale mureșene infectate cu noul coronavirus: 49 de cadre medicale sunt internate în spital

0
1191

COVID-19. În județul Mureș, în acest moment sunt spitalizate 49 din cele 55 de cadre medicale care au fost depistate pozitiv la testul COVID-19 de la începutul pandemiei (5 cadre medicale au fost vindecate și externate, iar un cadru medical a decedat – detalii AICI).

 

Conform conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, cele 55 de cadre medicale sunt de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș (33, din care 20 de la UPU SMURD), Spitalul Clinic Judeţean Mureş (9), Spitalul Municipal Sighişoara (9), o unitate medicală privată din Târgu Mureş (un medic), o farmacie privată (un asistent farmacist), un medic de familie și un medic stomatolog.

 

Toate cadrele medicale infectate cu virusul SARS-CoV-2 au o stare de sănătate bună, a mai precizat conducerea Direcției de Sănătate Publică Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ