FAPT – Poliţiştii mureşeni au reținut două persoane pentru evaziune fiscală şi vânzare de parfumuri contrafăcute, într-un dosar cu prejudiciu de 1 milion de lei

0
426

PARFUMUL EVAZIUNII FISCALE. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au efectuat miercuri, 13 octombrie 2021, 12 percheziţii domiciliare într-un dosar penal de evaziune fiscală şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute, instrumentat de Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. Doi bărbaţi, cu vârste de 27 şi de 53 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la peste 995.880 de lei. Cei doi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

 

Conform IPJ Mureș, din cercetări a reieşit faptul că din anul 2015 și până în prezent, patru bărbaţi ar fi comercializat, în mediul online şi prin intermediul unor firme de curierat, parfumuri de tip tester. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 195 de diverse produse, posibil a fi contrafăcute, 118 parfumuri de tip tester şi suma de 6.440 de lei, fiind totodată indisponibilizate băuturi alcoolice în valoare de 100.000 de lei.

 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ