FAPT – Târgu Mureș nu mai este singurul oraș din lume unde autobuzele iau foc, se întâmplă și în Târnăveni: autobuz ars în întregime

0
457

AUTOBUZ ARS ÎN TOTALITATE. Miercuri, 23 iunie 2021, în jurul orei 12.50, pe strada Armatei din municipiul mureșean Târnăveni un autobuz care efectua o cursă de călători a luat foc. În momentul izbucnirii incendiului, în autobuz erau 3 călători și șoferul, care s-au autoevacuat, așa că incidentul nu s-a soldat, din fericire, cu victime.

 

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni, însă la momentul ajungerii la locul intervenției incendiul se manifesta deja violent, la compartimentul motor și la partea din spate a acestuia. În urma incendiului, autobuzul a fost degradat în totalitate. ISU Mureș a precizat că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la compartimentul motor.

 

* Foto: @ ISU Mureș

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ