Farmaciile din Mureș în permanență pe timpul caniculei

FARMACII. În Târgu Mureș, nu mai există farmacii non-stop de ceva timp, însă fiecare farmacie funcționează cu un program prelungit pentru a răspunde nevoilor cetățenilor în perioada caniculei. Mariana Moldovan, farmacistă în Târgu Mureș, explică că fiecare unitate farmaceutică este pregătită pentru sezonul cald, asigurând nu doar medicamente, ci și apă potabilă și aer condiționat pentru confortul pacienților.

“Farmaciile sunt pregătite în fiecare an. Începând din luna iunie se asigură apă și aer condiționat și încearcă să vină în sprijinul pacienților și cu asistență dacă este cazul, în funcție de pregătirea noastră”, menționează Mariana Moldovan.

În timpul săptămânii, farmaciile au un program normal de funcționare, iar duminica se asigură permanența. De asemenea, în timpul nopții, farmaciile organizează permanența prin rotație pentru a asigura accesul la medicamente în orice moment al zilei sau nopții.

“Începând de astăzi și până în data de 20 iulie, farmacia de gardă pentru nopți va fi Farmacia Catena de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 (Poli 2), cu program între orele 22:00 și 7:00 dimineața, la numărul de telefon 0743-004.038″, precizează farmacista.

În contextul temperaturilor ridicate prognozate de meteorologi, cu valori peste 35 de grade Celsius în Municipiul Târgu Mureș și cu tendința de creștere în weekend, este crucial ca farmaciile să ofere aceste servicii extinse pentru a asigura sănătatea și confortul comunității în timpul caniculei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare