Fejlődés és közösségi munka – CARITAS projekt asszisztens álláslehetőség Marosvásárhelyen vagy Székelyudvarhelyen

ÁLLÁSAJÁNLAT. A Caritas Románia egy izgalmas lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének részt venni egy inkluzív iskolai környezet kialakításában és roma és nem roma fiatalok támogatásában. A „RISE – Egy inkluzív iskolai környezetért” nevű projekt részeként a Caritas finanszírozást kapott az Európai Uniótól a CERV EQUAL 2024 programjában való részvételre.

Az általuk kínált projekt asszisztens pozícióban lehetőség nyílik arra, hogy valaki részese legyen egy dinamikus csapatnak, és segítsen a projektek megvalósításában és folyamatok működtetésében. A projekt fő célja az, hogy támogassa a 12-18 éves roma és nem roma fiatalokat olyan nem formális tevékenységekben, amelyek elősegítik a befogadó környezetet és fejlesztik a kedvezményezettek alapvető készségeit.

A projekt asszisztens feladatai közé tartozik többek között a projektmenedzser adminisztratív támogatása, a projektekhez kapcsolódó dokumentációk elkészítésében való aktív részvétel, rendezvények szervezése, valamint az adminisztráció teljeskörű kezelése.

A pozícióra való jelentkezés feltételei közé tartozik legalább középfokú végzettség megléte, valamint hasonló területen szerzett tapasztalat. Előnyt jelent továbbá a kommunikációképes angol és román nyelvtudás, valamint a B kategóriás jogosítvány megléte.

A Caritas biztosítja a szakmai fejlődési lehetőséget, a támogató munkakörnyezetet és a hosszú távú munkalehetőséget egy stabil múlttal rendelkező civil szervezetnél.

A munkavégzés helye Marosvásárhely vagy Székelyudvarhely lehet, a munkaviszony határozott időre, 4 órában, két évre szól.

A jelentkezési határidő 2024. március 25. A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat, mint például a magyar nyelvű szakmai önéletrajz és a kézzel írt szándéknyilatkozat (motivációs levél), elektronikusan kell elküldeni a jobs@caritas-ab.ro címre.

A kiválasztott jelölteknek telefonon értesítik majd az interjú időpontját a jelentkezési határidő lejárta után.

Ha szeretne részt venni egy olyan projektben, amely lehetőséget kínál a fejlődésre és közösségi munkára, ne habozzon, és jelentkezzen a Caritas projekt asszisztens pozíciójára!

Kapcsolattartó személy: Füzi Imola, elérhetősége: Tel: 0744 335272

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare