Festivalul VIBE 2024 îl aduce în lumina reflectoarelor pe Jason Derulo

EVENIMENT. Organizatorii sunt convinși că evenimentul va oferi un spectacol de excepție și o atmosferă de neuitat la cea de-a șasea ediție a Festivalului VIBE, care va avea loc între 4 și 7 iulie lângă pista de karting de pe strada Plutelor, în apropiere de Complexul Weekend din Târgu Mureș.

Programul include programe de zi, concerte și petreceri de noapte, competiții sportive, parc de distracții, quiz-uri, prezentări și workshop-uri captivante. Corturile partenerilor vor oferi și ele programe interesante, conform asigurărilor lui Polacsek Peter, reprezentantul organizatorilor.

“Anul acesta, la a șasea ediție a festivalului VIBE, vom avea un eveniment deosebit pentru că Jason Derulo va ajunge la Târgu Mureș. În fiecare an, ne străduim să aducem artiști din diverse genuri muzicale, motiv pentru care avem două scene principale plus o arena dedicată DJ-ilor. Workshop-urile și discuțiile de la VIBE au avut loc în anii trecuți la Complexul Weekend, iar acum, la intrarea pe partea dreaptă a festivalului, avem Fashion Corner și prezentări în engleză, română și maghiară.”

Pentru a facilita accesul participanților, vor fi disponibile mai multe linii de autobuz cu curse suplimentare, inclusiv pe timp de noapte. De asemenea, cei interesați pot închiria biciclete electrice, iar un trenuleț va asigura transportul între parcarea Complexului Weekend și locația festivalului.

Abonamentele s-au epuizat deja online, dar mai sunt disponibile bilete de zi și abonamente VIP. Programul complet și toate informațiile despre Festivalul VIBE 2024 pot fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare